ជាតិស្ករ (Glucose) គឺជាចំនួនថាមពលសំខាន់សម្រាប់រាងកាយ
ព្រមទាំងជាសារជាតិ ដែលមានសារៈសំខាន់ និងចាំបាច់សម្រាប់ប្រព័ន្ធសសៃប្រសាទ
និង ការសកម្មនៃខួរក្បាល។ ក្នុងឈាមមានចំនួនស្ករប្រាកដ
ប្រសិនកម្រិតជាតិស្ករខ្ពស់ជាងប្រក្រតីនឹងបណ្ដាលឲ្យកើតមានជម្ងឺទឹកនោមផ្អែម។
កម្រិតជាតិស្ករ ដែលមានសុវត្ថិភាពយោងទៅតាមសមាគមជំងឺទឹកនោមផ្អែមអាមេរិក (ADA):
- មុនពេលទទួលទានអាហារគឺ៖ 90-130mg/dl (5,0- 7,2mmol/l).
- ក្រោយពេលទទួលទានអាហារ 1-2 ម៉ោង៖ ក្រោម 180mg/dl (10mmol/l).
- មុនពេលចូលគេង៖ 110-150mg/dl (6,0-8,3mmol/l).
យើងបានដឹងហើយថាជម្ងឺទឹកនោមផ្អែម
គឺជាជម្ងឺមួយពិបាកក្នុងការព្យាបាលខ្លាំងណាស់ គេចាត់ទុកជា “ជម្ងឺអ្នកមាន”
ព្រោះចំណាយថវិកានិងពេលវេលាព្យាបាលច្រើន ប៉ុន្តែនៅតែមិនអស់ដាច់ស្រេចឡើយ។
ហេតុដូច្នេះក្រុមហ៊ុន Angkor Beauty បាននាំមកផលិតផលថ្មីមួយ ពីសហរដ្ឋអាមេរិក
នោះគឺផលិតផល Lecithin Double Plus ដែលជួយការពារជម្ងឺទឹកនោមផ្អែម និងកាត់បន្ថយជាតិស្ករក្នុងឈាម ជួយអ្នកទាំងអស់គ្នាចៀសផុត ពីជម្ងឺទឹកនោមផ្អែម។
![](https://s5.kh1.co/35/352dda180d25464238665f2a0a39408b0eabbd35.jpg)
![](https://s4.kh1.co/0c/0c0084d88189ace9d4a2e1c39d1d9987397b45d2.jpg)
ក្នុង Lecithin Double Plus មានច្រើនសារធាតុ ដែលល្អសម្រាប់អ្នកមានជម្ងឺទឹកនោមផ្អែម៖
Lecithin គឺជាការរួមផ្សំរបស់ phospholipids fatty acids និង carbohydrates ព្រមទាំង phosphorus និង choline។
សម្រាប់អ្នកមានជម្ងឺទឹកនោមផ្អែម
Lecithin ជំនួយដំណើរការលើកកម្ពស់លំពែងបញ្ចេញ insulin
និងបង្កើនការបញ្ចេញជាតិស្ករក្នុងឈាម។ Lecithin
អាចទប់ស្កាត់សភាពក្រិនរឹងសសៃឈាម នៅក្នុងសរសៃឈាម ក៏ដូចជាជម្ងឺទឹកនោមផ្អែម
ដែលបានផ្សារភ្ជាប់ជាមួយនឹង cholesterol គ្មានលំនឹង ឬ ច្រើនហួសប្រមាណ
និងធ្វើឱ្យប្រសើរឡើងការបំប្លែងសារជាតិ celluar ។
Soy Lecithin
(Non-GMO) មានផ្ទុក phosphatidyserine ទន្ទឹមនឹងនោះអាចជួយបង្កើនចំនួន
phospholipids ដែលសំខាន់និងចាំបាច់។ Soy Lecithin
មានប្រយោជន៍ល្អក្នុងអាហារូបត្ថម្ភខួរក្បាល
ស្ដារឡើងវិញរាល់ការប៉ះពាល់ខួរក្បាល និង កាត់បន្ថយកម្រិត Cholesterol
ក្នុងឈាម។ក្រៅពីនោះ Soy Lecithin
គឺជាដំណោះស្រាយល្អបំផុតជួយឲ្យស្ត្រីគ្រប់រូបតែងតែបន្តនូវភាពស្រស់ស្អាតនិងទាក់ទាញរហូត។
សមាសធាតុផ្សំផ្សេង៖ Gelatin, glycerin, purified water and carbohydrate។
មិនមានជាតិមេម្សៅ ទឹកដោះគោ ស៊ុត gluten ពោត ឬស្រូវសាលី។
មិនមានជាតិស្ករ ម្សៅ អំបិល គ្មានផ្ទុកជាតិថែរក្សាគុណភាពផលិតផល គ្មានរសជាតិនិងក្លិន។
![](https://s4.kh1.co/8b/8baff938a6697f7f4b1d09de19d39ba8546cb028.jpg)
ប្រើផលិតផល Lecithin Double Plus ទទួលបានអត្ថប្រយោជន៍ដូចជា៖
• ការពារជម្ងឺទឹកនោមផ្អែមនិងកាត់បន្ថយជាតិស្ករក្នុងឈាម
• ជំនួយដំណើរការលើកកម្ពស់លំពែងបញ្ចេញ insulin និងបង្កើនការបញ្ចេញជាតិស្ករក្នុងឈាម។
• ទប់ស្កាត់សភាពក្រិនរឹងសសៃឈាមនៅក្នុងសរសៃឈាម
• កាត់បន្ថយកម្រិត Cholesterol ក្នុងឈាម។
• ធ្វើឱ្យប្រសើរឡើងការបំប្លែងសារជាតិ celluar
![](https://s5.kh1.co/c9/c9c49701ad1a1fa6babbace98b5af5805d9a105c.jpg)
កំណត់ចំណាំ៖
ពិសា២គ្រាប់រាល់ថ្ងៃ ក្រោយពេលទទួលទានអាហាររួច។
សម្រាប់មនុស្សពេញវ័យប៉ុណ្ណោះ។ ប្រសិនបើអ្នកកំពុងមានផ្ទៃពោះ ឲ្យកូនបៅ ពិគ្រោះយោបល់អ្នកជំនាញមុនពេលប្រើប្រាស់ផលិតផលនេះ។
មិនប្រើប្រាស់ប្រសិនបើតែមការពារត្រូវបាត់បង់ឬខូចខាត។ រក្សាទុកឆ្ងាយផុតដៃកុមារ។
ផលិតផលនេះមិនមែនជាថ្នាំឬឱសថព្យាបាលជម្ងឺឡើយ។
0 comments:
Post a Comment